Титанови вијци

Титанови вијци
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Титанови вијци за вучу / вијци са титанијумским глатким главама

Друге називе: Титанијум гљива глава квадратне вратне вијке

Стандард: ДИН603, ИСО8677, ГБ14-88

Материјал: чисти титан, легура титана

Разред: Гр1, Гр2, Гр5 (Ти6ал4в), Гр7, Гр9

Спецификација: М5-М30 * Л

Површински третман: полирање, анодизирање, нитрирање

Боја: Ти природа, злато, плаво, зелено, љубичасто, црно, Раинбов

ДИН603.јпг
Istraga