Како измерити Титаниум причвршћивач

QQ截图20180417091510_副本.png За прецизно мерење титанијског причвршћивања , препоручили смо употребу Дигитал Верниер калупа и мерача навоја за мерење навоја навоја.


МЕРЕЊЕ ТИТАНИЈСКОГ ФАСТЕНЕРА


Пречник зглоба

Такође се назива Главни пречник. Пречник титанског вијака је пречник вретена , изражен у милиметрима за метричке титанове вијке . Због тога што је приближно приближно исто као и пречник мајора или навоја, мерење пречника навоја може се користити за потпуно навојне титанове вијке .

 

Дужина дршке

Дужина титаног спона се мери од места где се претпоставља да је површина материјала до краја титаног везива . За титанове причвршћиваче у којима глава обично седи изнад површине, мерење је директно испод главе до краја титаног везива . За титанове причвршћиваче, које су дизајниране да буду узбуркане, мјерење се врши од тачке на глави гдје је површина материјала, до краја титанијског причвршћивача.

 

Навоја

Метрички титанијумски причвршћивачи су назначени са темпом навоја умјесто бројања нитова. Навојни размак је растојање између навоја изражених у милиметрима (мерено дуж дужине титанијског причвршћивача ). На пример, размак од 1,5 навоја значи да је растојање између једне нити више од 1,5 мм. Уопштено, мањи титаниум причвршћивачи имају финији навој, тако да имају мањи навој.

QQ截图20180417091540.png