Баоји Ксинлиан Титаниум Индустри Цо, Лтд налази се у Националној високотехнолошкој и новој индустријској бази материјала која је основана у кинеској "Титаниум долини" -Бојићи. Наша компанија је технолошко и иновативно предузеће специјализовано за истраживање, производњу и машињење различитих титанијума или ретких метала.

Наше пословање обухвата: Ти вијке, Ти вијаке, Ти стандардне причвршћиваче, Ти шипке, Ти жицу, Ти циљеве, Ти прирубнице, разне стројне компоненте Ти, Ти плоче, Ти цијеви, лактове и Ти уређаје. Наши производи се широко примењују у областима петрохемије, електролизе и галванизације, бродског механизма, десалинизације морске воде, спортских уређаја и Ти рукотворина.

Наша фирма поседује ЦНЦ стругове, машине за пиљење, машина за планирање, пробој, строј за глодање, глодалице, ЦНЦ алатне машине и друга механичка опрема за обраду. Кроз године акумулације и развоја, наша компанија је увек водила најквалитетнијом методом, стављајући акценат на синхроно ажурирање технологије и уређаја. Ми смо строго у складу са националним стандардом, међународним стандардом и индустријским стандардима у погледу технологије, истовремено обратите пажњу на обуку и апсорпцију одличних техничара. Да би задовољили и наше домаће и стране купце, наша компанија све више додава нове опреме. Тренутно су наши процеси машинске обраде свеобухватнији, производни капацитети могу задовољити различите захтеве за машинама.

Тренутно, наша компанија активно улази у систем управљања квалитетом ИСО9001: 2000. Поставили смо све прописе о набавци сировина, производњи, инспекцији, испоруци и продаји на основу ИСО стандарда. Да би се осигурало квалитет производа, као и све више клијената.

Баоји Ксинлиан Титаниум Индустри Цо., Лтд. ће одржати "Искрен и поуздан, самопроизвођење, квалитет пре свега, тежити се најбољем" као наша филозофија управљања, настојати да сарађујемо са купцима широм свијета у ситуацијама са добитком, развијемо заједно за наша заједничка светла будућност!